Hjälp med Vvs omgående tack!

Tjenare!

Här sitter jag i en lägenhet helt utan vatten, det är inte någon vidare känsla ska ni veta. Jag vet inte riktigt vad som har hänt förutom att det krävs något arbete som är långt utanför mina kunskapsramar, här krävs någon i Hultsfred som kan hantera vvs och det krävs omedelbart. Det är inte första gången som det strular i den här lägenheten, titt som tätt dyker det upp lappar vid portdörren där det står att vattnet kommer stängas av under några timmar. Men det sitter ingen lapp där ute nu och min granne har vatten, så nu har det hänt något som jag misstänker inte är bra. Jag vet inte riktigt heller hur jag ska göra, ska jag ringa direkt till en rörmokare eller ska jag ringa till min hyresvärd så de får kontakta någon rörmokare? Det smidigaste vore om jag bara kunde ringa till Mackes Vvs & Allservice så hade det här problemet blivit löst ganska omgående, men eftersom att det inte är jag som äger lägenheten så vet jag inte riktigt vilken väg jag ska gå. Antagligen är det något som har hänt under förra gången när de var här och donade med vattenledningarna, då känns det inte riktigt som det ligger under mitt ansvarsområde och jag borde inte vara den som ska betala. Jag ska plinga på min granne här snart som har bott i sin lägenhet i snart tjugo år, han borde ha bättre koll på det här än vad jag har. Tänka sig att det är kalabalik med vattnet i lilla Hultsfred, det är ännu märkligare att det verkar hända ganska ofta med tanke på att de stänger av vattnet för arbete emellanåt. Nej nu får jag kila in till grannen och höra om jag ska ringa hit Mackes Vvs & Allservice eller om hyresföreningen löser det. Det kommer en uppdatering senare idag!