Har du funderat på att testa healing?

Att healing fungerar bra på människor vet jag mycket väl om, för jag har blivit hjälpt genom just healing även om det var för några år sedan. När min hund fick ont i lederna fick jag reda på genom en vän att även husdjur kan bli hjälpta genom healing, och det här lät både spännande och bra. Jag frågade min vän om hon kanske till och med kände till om det fanns någon på Södermalm som erbjuder healing, och hon berättade att det finns ett företag som heter Goddess of Divinity som erbjuder hjälp till både människor och husdjur. 

Jag hörde av mig dit och det är distanshealing som erbjuds för husdjur, så oavsett om någon av er söker healing på Södermalm eller var som helst egentligen så kommer då det här företaget att kunna hjälpa er. Det var konstaterat att min hund som är nio år hade fått artros som en följd av att han börjar bli gammal. Jag hoppas att få några år till med min älskade hund, och jag gör förstås allt för att han inte ska behöva lida och ha ont. Jag kan förstås inte fråga hunden om denna distanshealing fungerar, men allt tyder på att det verkligen har gjort en stor skillnad, för så smidigt och lätt som han rör på sig nu har han inte gjort på över ett år. Hon som utför denna distanshealing på husdjur arbetar på djupet med husdjurets energi och gör en själsresa, och jag fick budskap och råd om hur jag på bästa sätt ska ta hand om hunden. Jag kommer därför att rekommendera er alla som är intresserade av healing på Södermalm med omnejd, antingen för er själva eller för era husdjur, att ta kontakt med Goddess of Divinity.